Gimnastica pentru abdomen, pentru orice nivel de pregatire
Marea majoritate a femeilor dornice de exercitii fizice au un scop comun: modelarea abdomenului. Aceasta zona a corpului poate fi una problematica nu doar pentru cele mai plinute, ci si pentru femeile slabe, dar cu o anumita conformatie mai putin fericita. Pentru un abdomen suplu nu este neaparat nevoie de exercitii complicate pe care doar cei cu “experienta” in ale sportului le pot executa, ci de cateva minute zilnice de gimnastica pentru abdomen foarte simpla.

Asadar, indiferent daca mergi sau nu la sala si daca ai sau nu o conditie fizica buna, iata 7 exercitii simple, perfecte pentru a alcatui o sedinta de gimnastica pentru abdomen eficienta:
Gimnastica pentru abdomen usoara, cu rezultate rapide:
1. Stai dreapta, cu picioarele usor departate, genunchii putin indoiti si umerii lasati in jos. Tinand abdomenul incordat, adu soldurile in fata, ramai asa 3 secunde, apoi impinge-le in spate, mentinand si aceasta pozitie 3 secunde. Repeta miscarea de 30 de ori.

2. Aseaza-te pe podea, cu picioarele extinse si abdomenul incordat, sprijinindu-te in coate si antebrate. Ridica bratul drept deasupra capului si roteste trunchiul catre stanga. Intoarce-te la pozitia initiala, apoi executa aceeasi miscare cu mana stanga. Repeta aceste exercitiu de gimnastica pentru abdomen de 20 de ori pe fiecare parte.

3. Stai in pozitie verticala, cu picioarele usor departate, genunchii putin indoiti si abdomenul incordat. Aseaza palmele pe coapse si roteste-ti trunchiul in sensul acelor de ceasornic. Repeta aceasta miscare simpla de gimnastica pentru abdomen de 30-40 de ori.

Citeste intreg articol…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s